Om Oss

Vilka är vi?

Huskvarna Elektrolytpolering är specialister när det gäller elpolering och betning på rostfritt stål. Vi elpolerar såväl komplicerade detaljer, som enklare komponenter oavsett seriestorlekar. En av dessa specialiteter är invändig elpolering. Vår utrustning är en helautomatisk line samt en manuell line för elpolering. Vi har även en ny och modern line där vi utför betning på rostfritt material. Detta innefattar hög kapacitet och flexibilitet för små och stora serier. Med vår utrustning har vi möjlighet att elpolera gods med största mått om 3000 x 1400 x 1500mm. Betning tar vi nu med vår moderna line gods upp till 4000 x 2000 x 1500mm.

Att jobba nära våra kunder hjälper oss att upprätthålla god service, hög kvalitet och korta ledtider. Vår goda relation ger oss även viktig feedback och utbyte av nya idéer.

Våra kunder

Bolagets kunder återfinns främst inom livsmedels-, storköks-, vitvaru- och läkemedelsindustrin. Här efterfrågas den elektrolytpolerade ytan för att minimera risken för att föroreningar och bakterier fastnar i ytan.

Inom cellulosa- och pappersindustrin används elektrolytpolerat material då beläggningar på ytan i massaberörda delar annars kan störa processen.

Våra tjänster syns även inom båt- och bilindustrin där man främst efterfrågar optisk skönhet i hög kvalit

Under 2006 förvärvades AB Huskvarna Elektrolytpolering av Nordisk Industrigruppering AB som även äger Fintlings Ytbehandlingsfabrik AB.

År 2019 startar gruppen också ett systerföretag till Fintlings och Huskvarna i Serbien där vi idag har flertalet kunder som även är aktiva i Sverige. Fabriken är under ständig tillväxt och just nu arbetar 6 personer där.

Senaste förvärvet i gruppen är en tidigare branschkollega vid namn Ytcenter. Ytcenter förvärvades under 2021 och nu är nordisk industrigruppering en av Sveriges största ytbehandlingskoncerner. Ytcenter är beläget i Upplands-väsby.

Besök gärna deras hemsidor.

Huskvarna Elektrolytpolering är specialister när det gäller elpolering och betning på rostfritt stål.
ABHE KONTAKTINFO
Huskvarna Elektrolytpolering - All rights reserved

Hemsida skapad av Area81.se